Tanrı'ya Mektuplar

Emrah Bulut tarafından yazıldı. Aktif .

 

02.10.2010

Tanrım, eğer bana uzun bir ömür verirsen beni kendinden uzun bir süre uzak tutmak istediğini mi anlamalıyım? Para ve şöhretin içinde yüzersem seni unutmamı istediğini ve birini delicesine seversem, sana aşık olmamı istemediğini mi? Bilmiyorum tanrım belki de yalnızlık en iyisidir; seninle başbaşa kalmak... Senin yaptığın gibi.

16.08.2011

Seni defalarca aldattım. Sınavlarda soluksuz kopya çektim, harama yaklaştım ve daha tasvip etmeyeceğin niceleri... Ama yine de karşına çıkmış utanmadan af diliyorum. Başkası olsa çoktan namluyu kafama dayamıştı. Beni taşa çevirip tek kelime yüzsüzlük etmeden bir köşede öylece durmamı sağlayabilirdin. Ama sen dinliyorsun. Ne merhametlisin ya rabbim!

07.03.2009

Tanrım... anlatmama gerek yok sanırım.Olanları sen de gördün.Benim bir suçum var mıydı sen aşkına!

08.03.2009

Off tanrım senden de bir şey saklanmıyor.

2010

Tanrım? Beni yaratırken bana dokundun mu? Yani her ayrıntımı şekillendirirken, bana eller ve kollar bağışlarken? Peki benimle meşgul olduğun o kısacık an ne hissettin? Biliyorum zamanı da sen yarattın ve durum senin için biraz farklı. Ama merak ediyorum, nasıldı? Sıkıldın mı ya da keyif mi verdim sana? Yoksa beni yarattığına pişman mısın?
Ben nasıl unuttum anlamıyorum Tanrım. Yani Kal-ü belada... Sana verdiğim sözü... Diğer herkesi... Seninle tanışıp da nasıl unutabilir ki insan?

Söylediklerim deli saçması mı tanrım? Eğer öyleyse mutlu olurdum. Seni bulmak için aklımı yitirmem gerektiği söyleniyor çünkü. Aklımın bizi ayıran duvarlarını yıkarsam kalbimin zümrüt tepelerinden seni görebilecekmişim bir gün.

22.07.2012

Tanrım Tanrım işte bu o kız! Tam da sana bahsettiğim gibi öyle değil mi? Gözleri, burun delikleri, her hali senin varlığına kanıt! Bütün yarattıklarını eşit oranda takdir edemediğim için bağışla lütfen. Rumi gibi ben de herkesi sevebilirdim, İdris Naim Şahin'i bile. Ama onu yaratmamış ve karşıma çıkarmamış olsaydın.

Şuursuz bir gün,2012

Selam tanrım! Bir şey yok... Sadece beni hala duyabiliyor musun diye baktım. Kendini özletiyorsun, arada yalnız olmadığımı hatırlat bana.

Ve son olarak, ben bu mektupları nereye postalamam gerektiğini bilmiyorum Tanrım. Fakat sen eğer onları okumak istersen... Beni nerede bulacağını biliyorsun.

Yazar Hakkında

Emrah Bulut

Emrah Bulut

Online dergiler Online dergiler